Jonna

Training
Glädje . Noggrann . Målmedveten
Jonna
Jonna är leg. Fysioterapeut/sjukgymnast med en gedigen erfarenhet sedan 2015. Hon har vidareutbildat sig inom ortopedisk manuell terapi (OMT), idrottsmedicin och stabiliseringsträning (JEMS) och är även utbildad massageterapeut. Hennes arbetsmetod är rotad i ett biopsykosocialt perspektiv, där individanpassad behandling står i centrum.

Jonna är expert på att hantera både akuta och långvariga smärttillstånd och kan guida dig genom rehabiliteringen före eller efter operation. Hennes passion för idrottsmedicin kommer från en bakgrund inom gymnastik där hon har deltagit i flera SM-tävlingar.

Hur kan Jonna hjälpa Dig?
Oavsett om du behöver råd om skadeförebyggande övningar, behandling av en pågående skada, manuell behandling eller en massage för att lindra träningsrelaterad spänning, är Jonna här för att stödja dig på din träningsresa.

Prislista
Fysioterapi 40 min 860 kr
Massage 50 min 995 kr
Friskvård:
Glöm inte att du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag via din arbetsgivare för behandling som är avstressande eller motverkar ömhet och stelhet.

Boka som företag:
Jonna samarbetar med företag och erbjuder fysioterapibehandlingar för de anställda. Både förebyggande behandling för att minska risken för uppkomst av skador men även vid befintlig skada eller värk. Det finns möjlighet att få hjälp med ergonomin på plats. Jonna erbjuder även företagsmassage som antingen kan utföras på IGNITE Training Hub eller ute hos er på ert företag. För mer information och prisförslag, maila: jonna.agne@ignitetraininghub.se.

Privata Vårdförsäkringar:
Jonna samarbetar med försäkringsbolag och du kan därför använda din sjukförsäkring hos oss. När skadan uppstår, anmäl det till ditt försäkringsbolag snarast och meddela att du vill boka på IGNITE Training Hub.

Avbokningspolicy:
Registrering och betalning sker i kassan innan besöket.
Avbokningar senare än 24h debiteras med 400kr. Omboka eller avboka din tid via länken i bekräftelsemailet.

Kontakt:
jonna.agne@ignitetraininghub.se.

Cut the BS. It’s time to train!

tränare

Personliga tränare

Glädje · Noggrannhet · Nyfikenhet

Inspiration . Glädje . Omhändertagande

Glädje · Energi · Utmanande

Kreativitet · Energi · Träningsglädje

Resultat · Glädje · Fingertoppskänsla

Utmanande · Energi · Kreativitet

Glädje · Styrka · Erfarenhet

Inspirerande - Driven - Kreativ