Yoga

The Soul

Yoga, andning, breathwork och mindfulness

The Soul

The Soul

I The Soul Studion stärker du både kropp och själ. Du tränar med de bästa tränarna inom yoga- och andning (breathwork) i Stockholm och får en mix mellan traditionell yoga och innovativ breathwork träning.

I passen tränar du yoga, rörlighet, andningstekniker och mindfulness. De är effektiva för både din prestation och återhämtning.
Studion tar upp till 12 personer. Det går bra att boka ett pass eller hela studion med eller utan instruktör.

Rörlighet & flexibilitet
Om du kämpar med en stel kropp med dålig koordinationsförmåga kan du öva upp din mobilitet. I The Soul kan du boka pass för att träna rörlighet och flexibilitet. Du kan även boka en personlig tränare för rörlighet och flexibilitet.

Breathwork, Andning och Mindfulness
Du kan boka klasser med certifierade andningscoacher från Hale Center i Stockholm. Upptäck potentialen inom dig – din andning. Återställ balansen i din kropp och själ på ett fysiskt och känslomässigt plan..

Yoga
Se hur din kropp blir smidigare för varje gång du besöker The Soul. Det är inte alltid fullt så enkelt som det ser ut. Med en riktigt bra tränare blir det enklare, och roligare. Efter ett yogapass hoppas vi att du blir lugnare och mer avslappnad.
Ignite
The Soul – kom i kontakt med kropp & själ
På Ignite kan du boka ett pass för andning, mindfullness, rörlighet och flexibilitet. Passen i The Soul bokas online och betalas med credits –utan bindningstid eller medlemskap.
Condition
Flexibility
Intensity
Strength
Balance
Choreography

Schema

SCHEMA
Cut the BS. It’s time to train!

UTRUSTNINGEN

UTRUSTNINGEN

Vi erbjuder dig den allra senaste träningsutrustningen från Technogym med AI-teknologi. Det är premiumutrustning som utmanar din styrka, uthållighet och flexibilitet.

TRÄNA PÅ IGNITE

TRÄNA PÅ IGNITE

Högintensiv träning där löpning och styrketräning blandas i intervaller och tränas i grupp

Bli medlem i Stockholms hetaste High Performance gym!

Upplevelsebaserad inomhuscykling och prestationsbaserad tävlingscykling