OM Ignite

Norrlandsgatan 10, 111 43 Stockholm

Ignite the power in you.
Welcome to the hub.

Welcome to the hub

IGNITE

Ignite är en träningshub i Stockholm city med det senaste inom träning och de allra bästa coacherna. Vi erbjuder högintensiv gruppträning, cykling, yoga, andning och ett exklusivt gym. Ignite genomsyras av design och upplevelsebaserad träning. Vår ambition är att ge dig alla verktyg du behöver för att uppnå din fulla potential. Du hittar oss på Norrlandsgatan 10 på gränsen mellan Norrmalm och Östermalm i Stockholm city.

ignite
ignite
Ignite gym

Träningshubben

TRÄNINGSHUBBEN

På Ignite tränar du på de allra senaste maskinerna från Technogym. Vi fokuserar träningen på den perfekta kombinationen av högintensiv konditionsträning och styrketräning. Atmosfären i våra träningsstudios är helt unik och kommer få dig att glömma tid och rum.
Hos  oss kan du träna:

  • Ignite HIT
  • Yoga
  • Andning
  • Cykel
  • Gym

Högintensiv träning där löpning och styrketräning blandas i intervaller och tränas i grupp

Bli medlem i Stockholms hetaste High Performance gym!

Yoga, andning, breathwork och mindfulness

Upplevelsebaserad inomhuscykling och prestationsbaserad tävlingscykling

The hub

HUB

Våra studios och lokalens inredning är inspirerad av New Yorks nattliv och italiensk design, vilket skapar en industriell känsla. Belysningen är specialdesignad där färg och utseende varierar med tränare och pass. 

Vid entrén möts du av en stor loungeyta, The Hub/Bar, där personal tar emot dig och hjälper dig komma igång. Alla som tränar på hubben får en handduk vid sitt besök. Du byter om i toppmoderna omklädningsrum som är specialdesignade för Ignite. 

Vi erbjuder också:

  • Smidig onlinebokning
  • Fuelbar med juice, kaffe och shakes
  • Tvättservice
  • Personligt skåp
  • Shop med merch
Ignite
Ignite

IGNTE The power in you.
The force that exists within every person that makes you brake barriers and limits. The power inside that makes you do the things your mind says you can’t.

The People

PEOPLE

…who lit the spark

Det var tre barndomsvänner, alla med en gedigen idrottsbakgrund och med utbildning inom träning och hälsa, som kände att Stockholmsmarknaden saknade en hub med stor variation av pass och utrustning i världsklass. Ett koncept som saknats i Sverige! 


Per Althini, vd, med mångårig erfarenhet inom träningsbranschen som personlig tränare, föreläsare samt tidigare ägare av det erkända gymmet Metropolis. Michael Kågström, har arbetat som PT, ansvarat för utbildning och varit en uppskattad föreläsare i över 25 år och har en gedigen erfarenhet inom träning. Jan Kowalski kommer från friidrotten och driver idag BAUHAUS-galan (Diamond League) på Stadion. Han har även arbetat med medicinsk forskning inom bland annat träning och hälsa som biostatistiker.

Ignite