Träning

Högintensiv gruppträning

Högintensiv träning där löpning och styrketräning blandas i intervaller och tränas i grupp.

träna hos Ignite

Workouts

Högintensiv träning där löpning och styrketräning blandas i intervaller och tränas i grupp

Bli medlem i Stockholms hetaste High Performance gym!

Yoga, andning, breathwork och mindfulness

Upplevelsebaserad inomhuscykling och prestationsbaserad tävlingscykling

Vi har en outtröttlig nyfikenhet på de allra senaste trenderna inom träning. I kombination med vår långa erfarenhet får du som medlem en helt oslagbar träningsrutin. Träning som kommer göra dig håll-käften-trött, men som hela tiden kommer göra dig sugen på mer.


Vår träningsvision

Vår vision är att skapa träningsupplevelser i en modern och trendig miljö. IGNITE skall tillhandahålla en modern och trendig premiumlösning för träning, en ’urban hub’. Den skall erbjuda ett brett utbud av träning med högintensiv gruppträning, upplevelse- och prestationsbaserad cykelträning, lugnare träning i grupp, samt gymträning.

IGNITE vänder sig både till nybörjare och elit. Träning skall ske i en atmosfär som kännetecknas av performance och design. Hubben vänder sig till den som efterfrågar hög kvalitet och det senaste inom träning.

Vill du veta mer om vårt träningsutbud?

UTRUSTNING

UTRUSTNING

Vi erbjuder dig den allra senaste träningsutrustningen från Technogym med AI-teknologi. Det är premiumutrustning som utmanar din styrka, uthållighet och flexibilitet. I våra två största studios The Ride och IGNITE finns även en stor LED skärm och specialdesignat ljus som maximerar träningsupplevelsen under passen.

Norrlandsgatan 10, 111 43 Stockholm

Vi finns i Stockholm City