IGNITE Training Hub - HIIT

IGNITE

Högintensiv träning där löpintervaller mixas med modern styrketräning och tränas i grupp

IGNITE

IGNITE

Denna högintensiva klass på 55 minuter erbjuder en mix av pulshöjande intervallträning på löpband och modern styrketräning. Klassen för 30 personer utförs i en studio inspirerad av sena nätter i en urban miljö – med en unik och explosiv atmosfär. Oavsett din nivå kommer denna IGNITE HIIT-klass dig de alla de nycklar du behöver för att öka din prestation.

I IGNITE Studio har varje deltagare ett eget rack för styrketräning och ett eget löpband (skillrun) för konditionsträning. Studion är noggrant utformad för det individuella upplägget. Specialdesignat ljus, toppmodern ljudutrustning och inspirerande coach som guidar dig genom passet. Upplägget är unikt och kan bara upplevas hos oss på IGNITE Training Hub.

Coacherna du tränar med inte i IGNITE Studio har omsorgsfullt satt ihop dessa HIIT-passen för att ge dig ett optimalt träningspass. Coacherna är handplockade och har alla en bakgrund från både gruppträning, gymträning och i de flesta fall även personlig träning. Välkommen till oss för att träffa dem.

Ta din träning till en ny nivå! Boka din IGNITE-klass och säkra din plats i denna oslagbara träningsupplevelse.

IGNITE your passion.
IGNITE your potential.
IGNITE your life.

Träna hos IGNITE! – betala med credits.
På IGNITE Training Hub är det enkelt att testa på ny träning. Passen betalar du per gång du tränar. Inget medlemskap eller bindningstid krävs!
Ignites gym
Träna HIIT i Stockholm.
IGNITE Training Hub har ett unikt HIIT-koncept där alla deltagare får en egen uppsättning av rack och löpband. Träna HIIT i IGNITE Studio – ett stenkast från Stureplan.


Schema

SCHEMA

Upplev IGNITE – Säkra din plats!

TRÄNA PÅ IGNITE

TRÄNA PÅ IGNITE

Bli medlem i Stockholms hetaste High Performance gym!

Yoga, andning, breathwork och mindfulness

Upplevelsebaserad HIIT-cykel