The Ride & The Bike

Cykel

Upplevelsebaserad inomhuscykling och prestationsbaserad tävlingscykling

Cykel

Cykel

Ignite Training Hub har två helt unika Ride (cykel) koncept. På vår träningshub hittar du de mest exklusiva cyklarna på marknaden tillsammans med våra motiverande instruktörer. Det är inomhuscykling som du aldrig upplevt den tidigare.

Club Ride
Är du redo för cykelträning som sätter en ny standard inom cykling?
Vårt cykelpass Club Ride är en 45 minuters cykelklass med högintensiv konditionsträning. Den är utmanande och skulpterande med styrkeövningar som utförs till grymma beats i Stockholms coolaste studio. Våra Club Ride coacher kör spellistor i en miljö som framkallar en atmosfär likt en nattklubb i Brooklyn eller Berlin i en studio med en stor LED skärm bakom instruktören. Den ger dig en upplevelse utöver det vanliga med utmanade beats i ett arenaformat. Här kommer du utmanas med hög energi och grym musik, samtidigt som du tränar hela kroppen. Det här är cykelträning 2.0.

Cykel studion har plats för 30 personer med specialdesignat ljus och ljud som ökar upplevelsen. Klicka fast cykelskon i pedalen och häng med på en utmanande tur. Du kommer inte ångra dig!

Performance Ride
Performance Ride är en cykelklass för dig, oavsett om du är nybörjare, cyklist eller annan typ av elitmotionär som vill förbättra din kardiovaskulära prestationsförmåga. Klassen har ett strukturerat och engagerande träningsupplägg som vilar på vetenskap och beprövad erfarenhet inom konditionsträning. Din instruktör coachar dig under hela klassen, och hjälper dig hitta din väg mot högre en prestation. Här får du cykla på den hetaste cykeln med de senaste mjukvarorna.

Boka ett pass i The Bike med våra duktiga tränare om du vill förbättra och utveckla din cykling. Här finns inga gränser för hur långt du kan gå! Dra ihop dina polare och cykla det senaste segmentet på din favorit-app för cykling. The Bike är Sveriges coolaste rum för cykelträning – i Bibliotekstan på gränsen mellan Norrmalm och Östermalm i Stockholm city.
The Bike – Sveriges coolaste rum för cykelträning
Cykelträna på den mest exklusiva och tekniska cykeln. I rummet The Bike tar vi emot max sex deltagare – perfekt för dig som vill träna med dina vänner eller träna för att överträffa dig själv.
Inomhuscykling i Stockholm
Att cykla är en av de mest populära träningsformerna. Många lovprisar inomhuscykling och det med rätta! Det är en optimal träningsform för att maxa pulsen och skonsamt träna upp bål, rumpa och ben. Letar du efter ett bra gym med cyklar i Stockholm? På Ignite Training Hub i Stockholm city cyklar du på de bästa och allra senaste cyklarna, med den senaste mjukvaran. Låt oss ta din cykelträning till en helt ny nivå! Välkommen att cykla på vår exklusiva träningshub.
Condition
Flexibility
Intensity
Strength
Balance
Choreography

Schema

SCHEMA
Cut the BS. It’s time to train!

UTRUSTNINGEN

UTRUSTNINGEN

Vi erbjuder dig den allra senaste träningsutrustningen från Technogym med AI-teknologi. Det är premiumutrustning som utmanar din styrka, uthållighet och flexibilitet.

TRÄNA PÅ IGNITE

TRÄNA PÅ IGNITE

Högintensiv träning där löpning och styrketräning blandas i intervaller och tränas i grupp

Bli medlem i Stockholms hetaste High Performance gym!

Yoga, andning, breathwork och mindfulness