HIT

IGNITE

HÖGINTENSIV TRÄNING DÄR LÖPNING OCH STYRKETRÄNING BLANDAS I INTERVALLER OCH TRÄNAS I GRUPP

IGNITE

IGNITE

Välkomment till Ignite Studio! Här tränar du högintensivt med löpning och styrka i intervaller, så kallad HIT. Stig in i vårt gym inspirerat av sena nätter i en urban miljö – med en unik explosiv atmosfär. Oavsett dina träningsmål ger IGNITE HIT-klassen dig de nycklar du behöver till bättre prestation.

Ignite HIT-pass genomförs i grupper med upp till 30 deltagare. I Ignite Studio har varje deltagare ett eget rack för styrketräning och ett eget löpband (skillrun) för konditionsträning. Studion är noggrant utformad för det individuella upplägget. Specialdesignat ljus, toppmodern ljudutrustning och en LED-skärm guidar deltagarna bland övningarna. Upplägget är unikt och kan bara upplevas på Ignite.

Vad är HIT?
HIIT står för High Intensity Interval Training, på svenska översätts det ofta till högintensiv intervallträning, HIT. HIT träning innehåller korta intervaller med en mix av pulshöjande konditionsträning och styrketräning. Ignite HIT passen har en stor variation av övningar där många muskelgrupper aktiveras, vilket ger ett heltäckande träningspass.

Vad är hälsofördelarna med HIT-träning?
HIT-träning ger möjlighet till en förbättrad hälsa. Det är en riktigt rolig träningsform i grupp i högt tempo . HIT-träning ger dig max-puls vilket är bra för din kardiovaskulära träning. Den förbättrar din styrka. HIT kan även förbättra ditt VO2-max. HIT-träning kan även sänka din insulinresistens, öka din fettförbränning samt ge förbättringar av hjärnfunktionen.

Möt våra Ignite HIT coacher
Coacherna har omsorgsfullt satt ihop Ignite HIT-passen för att ge en optimal träning i Ignite Studio. De har en kompetens med bakgrund från både gruppträning och gymträning. Välkommen till oss för att träffa dem.

Ignite gym

Testa på HIT! – betala med credits.
På Ignite är det enkelt att testa på ny träning. Passen betalar du per gång du tränar. Inget medlemskap eller bindningstid krävs!

Ignites gym

Träna HIT i Stockholm.
Ignite Training Hub har ett unikt HIIT-koncept där alla deltagare får en egen uppsättning av rack och löpband. Träna HIIT i Ignite Studio – ett stenkast från Stureplan.


Condition
Flexibility
Intensity
Strength
Balance
Choreography

Schema

SCHEMA
Cut the BS. It’s time to train!

UTRUSTNINGEN

UTRUSTNINGEN

Vi erbjuder dig den allra senaste träningsutrustningen från Technogym med AI-teknologi. Det är premiumutrustning som utmanar din styrka, uthållighet och flexibilitet.

TRÄNA PÅ IGNITE

TRÄNA PÅ IGNITE

Högintensiv träning där löpintervaller mixas med modern styrketräning och tränas i grupp

Bli medlem i Stockholms hetaste High Performance gym!

Yoga, andning, breathwork och mindfulness